HONDA PRÉMIUM UTASTÉRLEVEGŐ-SZŰRŐ

Vegyen mély lélegzetet a Honda innovatív, prémium utastérlevegő-szűrőjének köszönhetően

4 speciális réteg

A szűrőt a Freudenberg Csoport munkatársaival közösen fejlesztették a Honda szakemberei, és eredeti Honda alkatrészként, az alapszűrő alternatívájaként szerepel a márka kínálatában. Legfőbb előnye, hogy aktív védelmet nyújt és ezáltal jelentősen csökkenti az utastérbe jutó kórokozók számát. A titok nyitja az egyedülálló, több rétegű konstrukció, ami megszűri, „elkapja” és „elfojtja” az ártalmas környezeti gázokat, bennük a szerves és szervetlen anyagok részecskéit, illetve molekuláit.

1. és 2. réteg

A mikroszálas rétegek megfogják a levegőben terjedő kórokozókat, a porszemcséket és polleneket.

3. réteg

Leköti az ártalmas részecskéket és a savas gázokat. Aktív szénből készül.

4. réteg

Aktív gyümölcskivonattal bevont felület. Az „elfogott” kórokozók közel 100%-t inaktiválja. Megakadályozza, hogy a kórokozók ismét az utastér levegőjébe kerüljenek.

Hogyan működik?

A fertőzés kockázatának csökkentése érdekében érdemes rendszeresen friss levegőt beengedni az utastérbe, így jelentősen mérséklődhet a kórokozók koncentrációja. Ha a vezető aktiválja a belsőlevegő-keringetést, a légminőség jelentősen függ a szűrőrendszer minőségétől, illetve a levegőcsere gyorsaságától. A Honda prémium szűrőjének első két mikroszálas rétege a legkisebb por- és pollenrészecskéket, illetve vírus méretosztályú molekulákat is megfogja, majd az aktívszenes harmadik réteg veszi át a stafétát, ami megköti az egészségre veszélyes részecskéket és savas gázokat. A negyedik réteg nem más, mint egy innovatív, gyümölcskivonattal átitatott biohártya, ami foglyul ejti a levegőben terjedő kórokozókat és nem engedi, hogy (újra) az utastérbe kerüljenek. A piaci bevezetést megelőzően, átfogó tesztelési sorozatot az Austrian Research Institute (OFI) intézet munkatársai irányították.

A koronavírus cseppfertőzéssel terjed, tehát tüsszentés, köhögés és lélegzés közben kórokozók kerülnek a levegőbe, melyek több órán, sőt napon át fertőzőek maradhatnak. A helyzetet rontja, hogy a légmozgás, a hőmérséklet-változás és a páraképződés hatására a lerakódott részecskék újra a levegőbe kerülhetnek, tehát kulcsfontosságú, hogy a levegő átkeringjen a szűrőn.

A finomrészecske-szűrőként szolgáló rétegek a hagyományos anyagoknál hatékonyabban fogják meg a vírusokat. Erről tanúskodik, hogy nemcsak a nagyobb molekulákat (> 5 μm), hanem a kisebb levegőben terjedő kórokozókat is csapdába ejti (< 5 μm). A számok igencsak meggyőzőek: a Honda prémium szűrője a levegőben terjedő kórokozók 90%-át képes megfogni, a gyümölcskivonattal átitatott, aktív biohártya pedig közel 100%-ukat semlegesíti.

A SARS-CoV-2 kórokozó csak egy azon folyamatosan fejlődő vírusok közül, amelyek jelentős veszélyt jelentettek, illetve jelentenek az emberiségre. Az utazás közbeni fertőzés kockázatának csökkentésével a Honda fejlett szűrője az egyik leghatékonyabb járvány elleni eszköz a piacon.

További részletek a Honda márkakereskedésekben és szervizekben:

MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE

Honda prémium utastérlevegő-szűrő